Corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening.
Kom alléén in dringende gevallen naar het stadskantoor. Lees hier meer informatie.
Een actueel overzicht van belangrijke updates vindt u in ons liveblog

Werk in uitvoering: N280

Werk in uitvoering

Voor de meest actuele stand van zaken over de werkzaamheden en de omleidingen verwijzen wij u graag naar de website: www.N280verbindtroermond.nl.

Vanaf vrijdag 10 juli zijn de rijstroken ter plaatse van de werkzaamheden verlegd naar tijdelijke rijstroken aan de noordzijde van de werkzaamheden. De N280 is gewoon open voor het verkeer.

Wilhelminasingel

De Wilhelminasingel is voor het verkeer vanaf de N280 naar de Venloseweg afgesloten. Deze afsluiting duurt tot eind augustus. Het verkeer wordt via de Sint Wirosingel en Broekhin omgeleid. Om sluipverkeer tegen te gaan is de Venloseweg éénrichtingverkeer geworden voor het gedeelte langs het viaduct over het spoor). Vanuit de Mijnheerkensweg / Parallelweg mag u dan niet richting de Venloseweg rijden.

De hoofdingang voor het Outlet en de Mijnheerkensweg zijn vanuit de N280 volledig afgesloten. Verkeer naar DCO van Iersel, Euromaster en Outlet kan via de tijdelijke afritten naar de rotonde in de Mijnheerkensweg rijden en van daar uit via de Mijnheerkensweg en de in gebruik genomen verdiepte ligging onder de Schipperswal de bedrijven bereiken.

Vanaf 10 juli kunt u vanuit het centrum niet direct de N280 richting de A73 nemen. U wordt via de Mijnheerkensweg omgeleid naar de tijdelijke oprit vanuit de rotonde Mijnheerkensweg.

Buitenop

De rijstrook vanuit de N280 naar Maashaven is weer open. Verkeer vanuit het oosten richting de Roerkade moet rechtsaf slaan en bereikt via de Looskade de Roerkade. Verkeer vanuit het westen dat naar de Maashaven wil kan bij de verkeerslichten rechts afslaan richting de Roerkade en via de Looskade de Maashaven bereiken.
De rijstrook vanuit de Kraanpoort naar de N280 is afgesloten. Verkeer naar de N280 kan via de Looskade en Buitenop noord naar de tijdelijke verkeerslichten van de N280 rijden.
Omleidingen staan aangegeven.
 

Schipperswal / Mijnheerkensweg

De by-pass tussen de Mijnheerkensweg en Schipperswal is weer open voor het verkeer. Fietsers kunnen al gebruik maken van het nieuwe fietspad over de verdiepte ligging van de Mijnheerkensweg.

 

Uw Reactie
Uw Reactie