Onderneming starten

Als u in Roermond een nieuw bedrijf wilt beginnen of voor uzelf wilt beginnen, helpt de gemeente u graag op weg. 

Contactpersoon voor startende ondernemers

Startende ondernemers kunnen hun vragen stellen via mail@roermond.nl of bel 14 0475. Als de gemeente u niet kan helpen, kan hij u doorverwijzen naar de juiste partij voor informatie of ondersteuning.

Stichting StartersCentrum Limburg is het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp’ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten en adviseert ondernemers bij de start. U kunt er terecht voor persoonlijk advies en er worden regelmatig seminars georganiseerd. Het adviesgesprek is gratis voor inwoners met startplannen of (startende) ondernemers in de gemeente Roermond. Overweegt u een onderneming op te starten? Maak dan een afspraak bij het StartersCentrum of bezoek een van de seminars. Meer informatie is te vinden op www.starterscentrumlimburg.nl.

Stichting Streetwise biedt de helpende hand bij het starten of uitbreiden van jouw bedrijf in de binnenstad van Roermond. Loop jij al jaren te dromen over je eigen onderneming in de binnenstad, maar weet je niet welke stappen je moet nemen? Of heb je een bestaande onderneming en wil je verhuizen of uitbreiden? Streetwise helpt je hier kosteloos bij. Stuur een reactie naar: contact@wijzijnstreetwise.nl of raadpleeg de website van stichting Streetwise.

 

Uw Reactie
Uw Reactie