Nieuwsoverzicht

Werk in uitvoering

Afsluiting spoorwegovergang Slachthuisstraat

De spoorweg overgang van de Slachthuisstraat naar de Robert Regoutstraat ( de 'Breer') is van zaterdag 16 november tot maandag 25 november afgesloten voor al het verkeer. 

Het logo van de gemeente Roermond

Militaire oefening in Roermond

Van 14 tot en met 16 november vindt er een militaire oefening plaats in Roermond en de regio. De oefening wordt gehouden in het kader van training voor militairen van de Koninklijke Landmacht. De militairen gaan de sluiscomplexen gaan bewaken, maar zullen daarbij het doorgaand verkeer niet hinderen.

The Passion 2020 in Roermond

The Passion komt naar Roermond

Vandaag is bekend geworden dat het landelijke televisiespektakel The Passion volgend jaar naar Roermond komt! Op donderdag 9 april 2020 vindt deze rechtstreekse uitzending plaats op NPO 1. Gemiddeld kijken daar zo’n 3 tot 4 miljoen mensen naar.

Japanse Duizendknoop

Bestrijding Japanse Duizendknoop

De Japanse duizendknoop vormt een bedreiging voor onze inheemse flora en fauna en onze bouwwerken. U kunt ons helpen om deze plant te bestrijden.

Een voorbeeld van een ondergrondse container

Nieuwe ondergrondse containers in Roermond

In de loop van dit jaar plaatst de gemeente Roermond nieuwe ondergrondse containers. In mei worden de oudste containers voor glas, textiel, blik en drankenkartons vervangen door nieuwe. 

Uw Reactie
Uw Reactie