Fietsruimactie bij stalling NS-station

Fietsen bij het station

Op donderdag 19 december aanstaande vindt bij de fietsenstalling van het NS-station in Roermond een fietsruimactie plaats. Dit gebeurt regelmatig. De gemeente wil ervoor zorgen dat de fietsenstalling goed bereikbaar blijft voor (dagelijkse) reizigers die er hun fiets willen plaatsen. Daarnaast wil de gemeente de stalling en de omgeving rondom het NS-station schoon houden en een veilige uitstraling geven. 

De reden voor deze acties is dat het aantal ‘wild geparkeerde’ fietsen hoog blijft. Ondanks de verbodsborden en extra attentie op het vrijhouden van doorgangen, blijven fietsen verkeerd of lange tijd gestald staan. 

Fietsen mogen maximaal 4 weken achter elkaar in de openbare fietsenstalling bij het NS-station in Roermond staan. Wanneer ze langer staan, worden ze weggehaald. Ook fietsen die niet in de rekken staan, evenals fietswrakken, worden weggehaald. De eigenaren kunnen hun fiets ophalen bij de afdeling Stadstoezicht, Slachthuisstraat 102, na betaling van € 10,- boete. Na de actie reinigt de NS de fietsenstalling.

Uw Reactie
Uw Reactie