Corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening. Lees hier meer informatie.
Een actueel overzicht van belangrijke updates vindt u in ons liveblog

Like en volg jij Come Together al?

Come Together biedt een platform waarop we Roermond van haar beste kant laten zien. Een Roermond dat, net als het virus, geen enkel onderscheid maakt tussen mensen. Een stad waarin iedereen elkaar helpt. De bezoekersaantallen van het platform zijn in korte tijd de lucht in geschoten. 

Veel!

Door de coronacrisis gebeurde er de afgelopen maand veel. Mensen helpen elkaar en vinden nieuwe (veelal digitale) wegen om in contact te zijn met elkaar. In de wijken zijn wijkraden actief, ondernemers zoeken hard naar manieren om hun bedrijven boven water te houden, zorginstellingen bieden speciale coronahulp, binnen de cultuursector is creativiteit meer dan ooit noodzakelijk, jong helpt oud, al dan niet geïnspireerd door de Roermondse Jongerenraad.

Like en deel!

Veel van wat er gebeurt vind je terug op de website, de facebookpagina en het instagram account van Come Together Roermond. Recent werd op facebook een nieuwe mijlpaal van 1.500 likes bereikt, nog los van de bijna 1.600 volgers. Ook de website www.cometogetherroermond.nl heeft veel bezoekers en het Instagramaccount groeit gestaag. Als ook jij de Come Togetherpagina op facebook een like geeft en instagram volgt, bereiken we een nog grotere groep mensen. Doe je mee? Klik hier (facebook) en hier (instagram).

Wat nu?

Wat we nu zien, is dat er steeds meer cross-overs komen. Een groep fotografen doneert via de ‘Zondag Veiling’ een deel van de opbrengst aan het Ouderenfonds, bijvoorbeeld. Bovendien gebruiken steeds meer mensen de gedwongen stop als een moment van bezinning. Wat willen we eigenlijk? Wat voor samenleving willen we zijn? 

Let’s come together

Come Together roept op een inclusieve samenleving te zijn. Om elkaar allemaal volop te respecteren. Rijk, arm, met en zonder beperking, geloofsovertuiging, seksuele voorkeur, geletterd en ongeletterd… het maakt niets uit. Samen leven is met elkaar leven. Samenleven is elkaar de vrijheid geven te mogen zijn wie je bent en mee te doen waaraan je maar wil meedoen.

Let's come together!

Uw Reactie
Uw Reactie